top of page

BABELUT PARCOURS

POSTKAARTJES ACTIE

Gelokt door een gemoedelijke stem en het plingende geluid van kristallen wandel je voorzichtig binnen in een ijswereld. Buiten is het koud, stormt het misschien wel.

Je hoort allerlei onbekende geluiden, maar zit lekker veilig in een grote iglo. Tot het weer tijd is om de iglo te verlaten en de rest van deze ijswereld te verkennen.

Misschien kom je zelfs te weten waar al die geluiden vandaan komen...

 

Een waar spektakel

voor oren en ogen te worden,

gevuld met muziek, spelplezier en

quality time voor het hele gezin.

Onder begeleiding van toonaangevende artiesten en muzikanten ontplooit er zich een uniek parcours (120’) voor 0-5 jarigen en hun (groot) ouders, vol beweging en beeld binnen de knusse cocon van ...

Maximum capaciteit: 120 personen ( liefst max. 2 volwassenen per 1 kind)

Babelut Parcours is een concept van Musica, Impulscentrum voor Muziek.

IGLO is een coproductie van Musica en C-TAKT.

Beeld ansichtkaartjes.jpg

Tijdens het premièreweekend van Babelut Parcours IGLO werden er prachtige postkaartjes verkocht ten voordele van het Musicafonds. Met de opbrengst hiervan kan het Musicafonds diverse projecten voorzien van een sociale knipoog: kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend kunnen hierdoor ook genieten van muzikale beleving.

 

Voor wie nog geen pakketje wist te bemachtigen, je kan deze nog steeds online bestellen! Een pakketje kost tien euro en bevat vijf unieke postkaartjes, speciaal ontworpen door Lotte Van Dijck voor Babelut Parcours IGLO.

 

Bestel hier je Babelut parcours IGLO postkaartjes

bottom of page